På brød og ruller

Alle Artikler

Nutella hjemmelavet
Oktober 2020

Nutella hjemmelavet

tidForberedelsestid: 25 min. Samlet klargøringstid: 25 min. ingredienser 1 bræt mælkeschokolade 1 kan sødet kondenseret mælk 250 g smør 1 spsk kakao (som bruges til bagning) 2 glas til påfyldning...

Mælkebøtte Jelly
Oktober 2020

Mælkebøtte Jelly

ingredienser Mælkebøtte blomster citron Gelierzucker vand Sådan gøres det: Saml mælkebøtte blomster, når det er tørt udenfor - fra engen, ikke fra vejene - bedst er meget unge blomster. De øvrige...

Marmelade fra fersken fra vinmarken
Oktober 2020

Marmelade fra fersken fra vinmarken

Mit kendskab til likøren og frugtknapene fra den røde vingårdsperske har ført til denne opskriftsanbefaling: ingredienser: Vineyard ferskner Gelierzucker (1: 1) Saft af en halv citron Hent 500 g...

hyldeblomst gelé
Oktober 2020

hyldeblomst gelé

tidForberedelsestid: 15 min. Tilberedning eller bagetid: 15 min. Samlet klargøringstid: 30 min. Nu hvor ældebæret er ved at blomstre, er det tid til at introducere en anden geléopskrift....

Marmelade med balsamicoeddik
Oktober 2020

Marmelade med balsamicoeddik

ingredienser 4-5 pund jordbær 5 nektariner Saft af 2 citroner 3-4 spiseskefulde balsamicoeddik 2-3 kg konserves sukker 2: 1 forberedelse Rengør og vask jordbær, sten nektariner og skåret i terninger....

Rød stikkelsbærsyltetøj med
Oktober 2020

Rød stikkelsbærsyltetøj med "vaniljekanel"

tidForberedelsestid: 30 min. Tilberedning eller bagetid: 4 min. Hvileperiode: 2 timer Samlet klargøringstid: 2 timer 34 minutter ingredienser For 1,5 kg marmelade: 1 kg røde stikkelsbær 500 g...

Dulce de leche
Oktober 2020

Dulce de leche

tidTilberedning eller bagetid: 2 timer 5 min. Samlet klargøringstid: 2 timer 5 min. For dem der elsker karamel og vil have noget andet end Nutella på bordet. forberedelse Tag en dåse sødet...

Solbærsyltetøj - hjemmelavet
Oktober 2020

Solbærsyltetøj - hjemmelavet

Solbær er fremragende marmeladefrugter og egner sig glimrende til kold tilberedning. Dette er meget enkelt og ikke meget tidskrævende: Vask bærene, fjern stilkene og læg frugterne i en skål. Hvis du...

Solsikkefrøspredning: varianter
Oktober 2020

Solsikkefrøspredning: varianter

Der er nogle vegetarer i min vennekreds, og af dem har jeg vedtaget følgende opslag til spreads. Ingredienser Basis: 5 spsk solsikkefrø 3-4 spsk olie eller smør (hvoraf lidt mere har tendens til at...

Oktober 2020

"Skarp ting" - svinekød stegt rester på brødet

Det var altid derhjemme og var for mig (jeg elsker den kolde mad!) Næsten det bedste ved stegt svinekød: Du har brug for: en skive kold svinesteg pr. person (5 mm - ca. 1 cm tyk) en skive grå / rug /...