Ikke-alkoholisk stans

Alle Artikler

Janas Apple-Bowl ikke-alkoholisk (4 personer)
Oktober 2020

Janas Apple-Bowl ikke-alkoholisk (4 personer)

2 æbler 1 citron 2 spsk sukker 1 pakke vaniljesukker 1 kniv kanel 1 flaske æblejuice 1/2 flaske mineralvand Skær æblerne i halvdelen og skræl dem, fjern kernehuset, skær æblehalvdelene (jeg skar dem...

børn Punch
Oktober 2020

børn Punch

Børnepunch meget let! Du har brug for: 100 g hver hindbær, rødbær og søde kirsebær 4 kiwier 1/2 l kirsebær juice 1 kop hindbærsirup 1 kop solbærsaft Mineralvand eller citronudløb til skylning. Sådan...

Halloween-punch: Blodig hånd (alkoholfri)
Oktober 2020

Halloween-punch: Blodig hånd (alkoholfri)

tidForberedelsestid: 10 min. Samlet klargøringstid: 10 min. Alkoholfrit Halloween-stans - blodig hånd. ingredienser 3,5 l appelsinjuice eller banan nektar eller fersken juice eller ananas juice -...

Ikke-alkoholisk ældre ældre ældrebær
Oktober 2020

Ikke-alkoholisk ældre ældre ældrebær

tidSamlet klargøringstid: 10 min. Lækker ikke-alkoholisk ældre æblepunch ingredienser 1 flaske ældreblomssirup á 500 ml (blandingsforhold 1: 6) 5 l mousserende vand 2 l æblejuice Saft af 2 citroner...

Øjenæppe stans ikke-alkoholisk
Oktober 2020

Øjenæppe stans ikke-alkoholisk

tidForberedelsestid: 10 min. Samlet klargøringstid: 10 min. Da min datter var gravid, nød vi ofte "øjeepunchet" (vi kalder denne drink ofte "graviditetspunch") oftere, fordi vi ikke har brug...

Ikke-alkoholisk Altbierbowle
Oktober 2020

Ikke-alkoholisk Altbierbowle

tidForberedelsestid: 10 min. Samlet klargøringstid: 10 min. Under mine døtrers graviditet forberedte vi ofte denne stempel i løbet af sommeren: ingredienser 1 glas jordbær 1 flaske maltøl 0,5 l 1...