Vorter & kylling øjne

Alle Artikler

Saltvand tandpasta mod vorter
Oktober 2020

Saltvand tandpasta mod vorter

Kort sagt: Havde vorter på ringfingeren på højre hånd. Disse små forhøjninger med små sorte prikker i sig. Mor sagde: køb fra Weleda saltvandspastaen (findes på apoteket). Cremen på et...

Bekæmpelse af tornvorter med mel og eddike
Oktober 2020

Bekæmpelse af tornvorter med mel og eddike

Jeg havde læst det i kridt kortvarigt og har prøvet det med det samme. Så først: IKKE Passer til børn! er meget smertefuld. Så knivspidsen med mel og 25% eddike (ikke højere, ellers skader mere, end...

Fjern vorter med almindeligt salt
Oktober 2020

Fjern vorter med almindeligt salt

Vorter kan fjernes meget godt med saltvand og aloe vera gel. Jeg kom med ideen om at pakke en stor mængde salt mellem gips og vorte. Jeg dækkede vorten ordentligt, fordi jeg troede, den ville tørre...

Fjern plantarvorter med bananskræler
Oktober 2020

Fjern plantarvorter med bananskræler

Dette tip har været succesrige flere gange med forskellige mennesker! Stik et stykke bananskall hver dag natten over med gips på vorten. Den hvide inderside af bananhuden skal komme i kontakt med...

Tigerbalm rød mod stædige plantarvorter
Oktober 2020

Tigerbalm rød mod stædige plantarvorter

I mere end et halvt år har jeg været plaget af grimme små plantarvorter under mine fødder. (Især vanskeligt, da jeg arbejder på et job, hvor kvinder har meget arbejde at gøre.) Jeg har prøvet alt for...

Fjern vorter med vaskeeffektforstærker / multi-defolder
Oktober 2020

Fjern vorter med vaskeeffektforstærker / multi-defolder

I årevis havde jeg problemer med en stor areola på stortåen. Dette var allerede kraftigt fortykket og havde en diameter på ca. 1 cm. Hverken podiatristen med forskellige salver og plaster inklusive...

Fjern vorter med spyt
Oktober 2020

Fjern vorter med spyt

Mange vil sige, det tror jeg ikke, kan ikke! Men det fungerer virkelig! Min mand troede ikke på det, men hans vorte er væk. Han havde en relativt stor vorte på den første samling af pegefingeren, og...

Desinfektionsmiddel mod grimme plantevorter
Oktober 2020

Desinfektionsmiddel mod grimme plantevorter

Først og fremmest skal du ikke bruge, hvis du er følsom over for desinfektionsmidler. I tre lange år havde jeg nogle grimme dværge på min stortå. Ikke engang min hudlæge havde succes med at fjerne...

Ricinusolie mod vorter
Oktober 2020

Ricinusolie mod vorter

Med vorterne er det så meget, jeg har prøvet meget, nu har jeg gjort det uden smerter - skal du ikke grine nu - men det fungerer. Prøv kanelolie omkring 3 euro. Tilstrækkelig tid, inklusive mange...

Celandine plante hjælper mod vorter - det er sådan det fungerer
Oktober 2020

Celandine plante hjælper mod vorter - det er sådan det fungerer

Min bedstemor Ella og min mor behandlede vorter med den kinesiske plante. Planten vokser overalt i Tyskland nær menneskelige bosættelser. Meget ofte findes de på gamle kirkevægge langs skovkanter og...