Lugter i tøj

Alle Artikler

Fjern røglugt i tøj med eddike
Oktober 2020

Fjern røglugt i tøj med eddike

Du kommer fra pubben og alt tøj stinker af røg? (Her i NRW er rygeforbudet ikke i kraft!) Luftning hjælper normalt ikke - så længe ting ikke kan hænge ud. Hvis du har en tørretumbler, her er tipset:...

Duftende vaskeri i garderoben
Oktober 2020

Duftende vaskeri i garderoben

Når tøjet er i skabet i et par uger, lugter de ikke så godt som frisk tøj. Derfor behøver du ikke vaske dem igen. Sprøjt blot en klud med din yndlings parfume og læg den i garderobeskabet. Lugter...

Fortsæt med at bruge brugte teposer
Oktober 2020

Fortsæt med at bruge brugte teposer

Jeg havde forberedt en kop frugtte for nylig. Da teen var godt drænet, og jeg havde taget posen ud af koppen, fandt det op for mig, at du stadig kan bruge teposen, som en duftpose i skabet. Jeg...

Bekæmp pelsmuffen - fjern lugt fra gamle pelse
Oktober 2020

Bekæmp pelsmuffen - fjern lugt fra gamle pelse

Jeg er en samler, derfor mangler naturligvis ikke gamle pelse i min omfattende samling af carding. Kun gamle, brugte, ingen nye pelse. Disse er så ofte siden Wum og Wendelin's tid i kælderen og...

Fjern duften af ​​moderne eller kælder fra polyester
Oktober 2020

Fjern duften af ​​moderne eller kælder fra polyester

Min nye udendørs jakke i polyester lugtede meget kraftigt af skimmel eller kælder. Sandsynligvis var hun hos forhandleren i årevis i et dårligt ventileret rum. Efter vask var lugten stadig der, endnu...

Fjern dårlig lugt af læder og tannin
Oktober 2020

Fjern dårlig lugt af læder og tannin

Jeg havde bestilt en meget elegant læderjakke på Internettet, men var meget skuffet over den onde lugt af læder og tannin. Efter lang tid på udkig efter midler til at eliminere denne lugt, stødte jeg...