Åndedrætsorganer og ører

Alle Artikler

Øret fyldt med vand?
Oktober 2020

Øret fyldt med vand?

Hvis du efter svømning fyldte dit indre øre til randen med vand, er der et helt sikkert tip! Tryk med hånden på øret på samme side, så det er hermetisk forseglet. Vip hovedet, så øret peger nedad....

Undgå irriterende snorken
Oktober 2020

Undgå irriterende snorken

Hvem har ikke allerede irriteret sig over sin snorkepartner? Et simpelt trick kan udføre vidundere. Hvis hele skove er savet ned i skoven ved siden af, så gør du følgende: Udvid din flade hånd og...

Tip mod næseblod
Oktober 2020

Tip mod næseblod

Min fysioterapeut fik næseblod under behandlingen. Hun sagde til mig, hun skal gøre sit trick. Så fortalte hun mig, at hun hørte fra nogen et trick, der lyder usandsynligt, men hjælper. Kun hvis...

Ørevoks? Afhjælpning af øreplugger
Oktober 2020

Ørevoks? Afhjælpning af øreplugger

Hej alle sammen, jeg har haft problemer med tilstoppede ørekanaler i årevis, fordi mine ører ikke rensede sig som det skulle være. Dette skyldes skæve ørekanaler, som ikke hindrer hørelsen på nogen...

Seitenstechen Quick Assist
Oktober 2020

Seitenstechen Quick Assist

Hvem ved ikke det, er lige begyndt at løbe, og det stikker dig under ribbenene, at du ikke kan trække vejret ordentligt. Her er nogle tip til at undgå dette: 1. Spis ikke noget før! Blodet er...

Placer ørepropperne korrekt
Oktober 2020

Placer ørepropperne korrekt

I tider med fodbold-verdensmesterskabet og honking bilparade i de sene timer falder nogle hårdt i søvn, også mig. For i det mindste lettere at falde i søvn har jeg bekymret ørepropper lavet af skum...

Kamillepakke mod øregrop
Oktober 2020

Kamillepakke mod øregrop

Da min søn stadig var i børnehave, havde han meget ofte mellemøreinfektion og derfor meget alvorlig øregreb. Øre-, næse- og halslægen ordinerede antibiotika, som min søn normalt opkastede efter at...

Snorker med slangelyd
Oktober 2020

Snorker med slangelyd "rolig"

Fik et sjovt tip fra min kæreste i sidste uge, fordi hendes mand snorker. Jeg ville ikke tro det, men det fungerer virkelig. Prøv at beskrive støj, men det er meget vanskeligt, jeg prøvede det på min...

Næse fri med et håndtag: Et trick med osteopati
Oktober 2020

Næse fri med et håndtag: Et trick med osteopati

Dette "trick" har jeg fra min osteopat, som har befriet mig fra næsesprayforbruget. Hun har fastgjort pegefinger og langfingre på den ene hånd til næseroden - dvs. mellem øjenbrynene - på den anden...

Slip af næsespray
Oktober 2020

Slip af næsespray

Jeg ved, ingen ønsker at høre det, men hvem der bruges i mere end 7-10 dage næsespray til at afkæmpe slimhinden er AFHÆNDELIG! Bedste tegn: Om aftenen, inden du går i seng, er næsen stram! Mange har...