Produkt tip køkken

Alle Artikler

Linda Neutral til rengøring af køkkenet
Oktober 2020

Linda Neutral til rengøring af køkkenet

Linda Neutral er ideel til vask af køkkenskabe. Indtil videre har jeg altid brugt et dyrere middel fra Westfalia til at rengøre køkkenskabe med fedt og andet madlavningsaffald (sættes på skabe)....

Lav hurtigt en is med håndblender og isknuser
Oktober 2020

Lav hurtigt en is med håndblender og isknuser

Brug isknuser og håndblender på Bosch MaxoMixx MSM 88190 til at fremstille en lækker is ud af frosset frugt på 5 minutter. Du kan nemt lave en lækker is med en blender og det rigtige tilbehør. Så jeg...

Keramisk pan: pan test
Oktober 2020

Keramisk pan: pan test

I de sidste par dage havde jeg muligheden for at prøve en keramisk pande som en testenhed for firmaet Trendshop LTD og få min professionelle erfaring med den. Den keramiske pande er en model med 24...

Kog med langsom komfur
Oktober 2020

Kog med langsom komfur

Jeg har modtaget et nyt køkkenapparat, som indtil nu var helt ukendt for mig, Crock Pot, Slow Cooker eller Schongarer. Han kommer fra Amerika og er sandsynligvis i enhver husstand. Enheden forbereder...

Åbn dåser og luk igen uden en skarp kant
Oktober 2020

Åbn dåser og luk igen uden en skarp kant

Åbn dåser og luk igen uden stor indsats og uden risiko for personskade. Dette er muligt med specielle dåseåbnere, f.eks. dem fra Leifheit med tilføjelsen "Sikkerhed" i navnet. Min dåseåbner har to...

Langvarig pisket fløde - mindre fedt
Oktober 2020

Langvarig pisket fløde - mindre fedt

Denne piskede fløde skal være fastere og sundere eller være langvarig; uåbnet billede op til tre måneder (1 + 2). Nu vil jeg prøve cremenes styrke en gang. Jeg har brug for min håndmikser og...

Ovn skinnende ren med dm ovnrens
Oktober 2020

Ovn skinnende ren med dm ovnrens

Med dm ovnrens (husmærke) får du selv den beskidtste komfur igen skinnende ren! Sprøjt blot ovnen med det - skummet løber ikke ned - og lad det arbejde i 24 timer. Behandl derefter med Retzi...

Hvid eurofix professionel pleje af vasken
Oktober 2020

Hvid eurofix professionel pleje af vasken

Min vask bliver snart 3 år gammel. Efter kun de første par uger med madlavning og skylning, indså jeg, at hun begyndte at skifte farve. Chili og paprika eller endda tomatsaus er den absolutte dræber...

Ovn som ny med Denkmit ovn og grillrens
Oktober 2020

Ovn som ny med Denkmit ovn og grillrens

Jeg har allerede prøvet mange rengøringsmidler for at få min ovn ren. Efter et tip kom jeg over Denkmit-ovnen og grillrenseren fra mærket dm house og er mere end begejstret! Desværre har jeg ikke...

Produkttips: PME-bagepande
Oktober 2020

Produkttips: PME-bagepande

Da jeg bager meget, har jeg allerede testet mange bagerier. For to år siden investerede jeg lidt mere penge og købte en PME-bagepande. Jeg var virkelig begejstret for bagningsresultatet, kiksene er...