Produkt tips sundhed

Alle Artikler

Neglesvamp: Fodnagelspray af Jenn Cosmetic mod neglesvamp
Oktober 2020

Neglesvamp: Fodnagelspray af Jenn Cosmetic mod neglesvamp

Jeg spiller fodbold siden min barndom og plager mig selv i 10 år med min neglesvamp. På grund af de stramme sko er han blevet mere og mere udtalt, indtil jeg ikke længere kunne hjælpe en normal...

Japansk medicinsk vegetabilsk olie til sygdomme i svelget
Oktober 2020

Japansk medicinsk vegetabilsk olie til sygdomme i svelget

Når jeg igen har forkølelse eller en sygdom i halsen? Jeg har tillid til den japanske medicinske olie / japanske mynteolie i årevis. (Apotek eller i apoteker, for eksempel Rossmann). Jeg anvender det...

Betaisodona-opløsning - antiseptisk mod hud og sår
Oktober 2020

Betaisodona-opløsning - antiseptisk mod hud og sår

Anbefalet af min ortopæde efter en tilsvarende snitskade, jeg har betaisodona Opløsning (antiseptisk mod hud og sår) i årevis i huset og bruge det z. For eksempel og næsten udelukkende, når små...

Barfodsåler lavet af frotté fra Deichmann
Oktober 2020

Barfodsåler lavet af frotté fra Deichmann

Har denne sommer opdaget sneakers lavet af stof / lærred sko for mig, men blev skuffet over, at du er relativt "hård". Indtil en butiksassistent spurgte mig, om jeg ikke havde indsat de barfodede...

Fjern vorten med Duofilm-opløsning
Oktober 2020

Fjern vorten med Duofilm-opløsning

Duofilm-løsning har lige hjulpet super mod min stædige brystvorte. Jeg plejede at gå til lægen i næsten et år for at tage til Deisen, hvor hun næsten var væk flere gange, men desværre kom hun altid...

Påfør uden hjælp rygcreme - Body Creamer / Lotion Creamer
Oktober 2020

Påfør uden hjælp rygcreme - Body Creamer / Lotion Creamer

På mit første tip, som fløde ryggen uden hjælp, indså jeg mig selv, at det kan gøres alene. Men hver gang bomuldspuderne på bagsiden skraber på det og binder med gummibånd og derefter ned igen, var...

Produkt tip Innovall Microbiotic
Oktober 2020

Produkt tip Innovall Microbiotic

I dag vil jeg gerne introducere alle et produkt, som jeg er meget begejstret for. Jeg vidste det ikke før, men min læge anbefalede det til mig, og jeg kan kun varmt anbefale det. Desværre måtte jeg...

Blumenfeldmatte - akupressurmåtte til rygsmerter
Oktober 2020

Blumenfeldmatte - akupressurmåtte til rygsmerter

Da jeg har en rygsmerter hver dag, som trækker sig i benene og ikke bare sluger piller, er jeg stødt på ved at google på Blumenfeldmatte- (og pude / Acupressurmatte og Acupressurkissen) at lægge på....

Pude med mikrokugler mod nakkesmerter
Oktober 2020

Pude med mikrokugler mod nakkesmerter

Denne lille pude er min foretrukne koselige pude. Jeg har haft det i 5 år, og siden da har jeg næsten ingen nakkesmerter. Det er altid med dig, når du rejser. Hvis jeg vasker det, skal det tørre...

Indlægssåler til løbesko: Kør som på skyer!
Oktober 2020

Indlægssåler til løbesko: Kør som på skyer!

Faktisk ville jeg stoppe dette tip en dag, hvis mine andre hobbyer kunne lide at blive forsømt, men jeg kommer lige tilbage fra at jogge med de nye indlægssåler i løbeskoene og er så ophidset, at jeg...