Make-up pletter

Alle Artikler

Neglelak pletter på tøj
Oktober 2020

Neglelak pletter på tøj

For et par dage siden skete det følgende med mig: Jeg havde en maskinbelastningsvask 40 ° C tøjvask, en flaske perle neglelak var sat fast i min jakke lomme og naturligvis steget. Det værste var, at...

Beskyt nakkestiverne mod pletter
Oktober 2020

Beskyt nakkestiverne mod pletter

Den, der skal bære en nakkestiver, ved, hvor irriterende det kan være, og den konstante håndvask af rufflen er irriterende. Med dette tip kan du beskytte dem mod pletter: I et stykke tid måtte jeg...

Vask make-up svamp
Oktober 2020

Vask make-up svamp

Jeg bruger altid disse små billige svampe til min make-up, fordi distributionen fungerer mere jævnt. En gang om måneden rengøres svampene. Indtil videre er dette sket: våd svamp, skum forsigtigt og...