I køleskabet

Alle Artikler

Pesto holder længere med olivenolie
Oktober 2020

Pesto holder længere med olivenolie

Jeg kan godt lide at købe nogle større pesto-briller, da de er billigere end flere små briller. For at nyde pestoen til den sidste ske, uden at den tørrer eller forme, drypper jeg lidt olivenolie på...

Forkogt konserverer længere i køleskabet
Oktober 2020

Forkogt konserverer længere i køleskabet

Forkogte måltider, supper eller side retter (som naturligvis allerede er afkølet til stuetemperatur eller kældertemperatur), satte jeg derefter i køleskabet, uden at jeg straks dækker dem. Jeg dækker...

Kølig mad osv. - når du rejser i moteller uden køleskab
Oktober 2020

Kølig mad osv. - når du rejser i moteller uden køleskab

Desværre er der ingen overskrift "rejser", og jeg har ikke fundet en bedre kategori. Når jeg rejser i USA, laver jeg det meste selv og har min mad med mig. Ved ophold f.eks Desværre ødelægger de i...

Organiser og arranger køleskab
Oktober 2020

Organiser og arranger køleskab

Jeg kan næppe dømme, om dette tip er trivielt, og alle gør det alligevel, eller hvis det virkelig hjælper nogen. Selvom jeg er en temmelig anstændig person, tænkte jeg i årevis ikke på at holde mit...

Mejeriprodukter holder længere end angivet bedst før dato ...
Oktober 2020

Mejeriprodukter holder længere end angivet bedst før dato ...

I årevis har jeg brugt et simpelt trick til at få mejeriprodukter til at vare længere end MHD angiver. Hvis jeg lægger kopperne (yoghurt, sød eller sur creme ...) eller skåle (flødeost ...) i...

Friske urter - hold urter friske
Oktober 2020

Friske urter - hold urter friske

Jeg plejede at lægge mine friske afskårne urter i et glas vand for at holde dem friske. Fra den professionelle kok i en stjernemarkeret restaurant fik jeg tip, urterne z. B. persille, efter grundig...

Opbevar pølser eller ostepakker hygiejnisk
Oktober 2020

Opbevar pølser eller ostepakker hygiejnisk

Hvis du køber pølse eller ost i dag, får du dem normalt i pakker, der kan lukkes. Desværre fungerer genlukningen undertiden ikke så godt. Selvfølgelig kan du overføre alt i plastkasser, men det er...

Hold smørret uden for køleskabet køligt
Oktober 2020

Hold smørret uden for køleskabet køligt

Nogle gange, før en fest, står min mand foran køleskabet og leder efter plads til en champagneflaske: "Som, smør i køleskabet ?!" det kaldes dengang. Så jeg tager mine smørpakker ud og holder dem...

Opbevar afskårne citroner
Oktober 2020

Opbevar afskårne citroner

Efter at jeg skurede FM, men ikke fandt noget om emnet, er her en enkel løsning: Atter og igen sker det, at du har brug for en lille mængde citron, og så er resten af ​​citronen omkring og ødelægger...

Opbevar åben fløde kopper i køleskabet
Oktober 2020

Opbevar åben fløde kopper i køleskabet

Jeg river ikke flødekoppen op, men laver med fingerneglen et lille smalt hul i kanten af ​​låget. (Man kan også tage en dypper, hvis fingernegl er for uhygienisk). Når bægeret vippes, løber kun...