Gar & dünst-tip

Alle Artikler

Laks fra opvaskemaskinen
Oktober 2020

Laks fra opvaskemaskinen

Selv hvis du ikke tror på det: Selv med opvaskemaskinen kan du lave mad. Det fungerer meget godt med fisk, såsom laks. Opvaskemaskinen har en fordel: Den varme damp har altid den samme temperatur på...

Bambus dampbåd til dampet pasta eller Maultaschen
Oktober 2020

Bambus dampbåd til dampet pasta eller Maultaschen

Min søn elsker dampede nudler. Nu er jeg ikke fan af mange gryder på samme tid på komfuret og frem for alt kan jeg ikke lide skylning af måske forbrændte gryder. For nylig købte jeg en bambusspjæld...

Luk damphullet i grydelåget
Oktober 2020

Luk damphullet i grydelåget

Jeg har et par gryder og pander med glaslåg, som har en lille Abdampfloch i låget. Men da jeg foretrækker dampe (inklusive kartofler, grøntsager ...), er dette hul overflødigt, da for meget vanddamp...

Tørrede tomater og aubergine blødfortyndet
Oktober 2020

Tørrede tomater og aubergine blødfortyndet

Tørrede tomater og auberginer skal først blødgøres, før de sættes på skålen. Tørrede tomater fås i supermarkedet i olie at købe, så kan du fjerne dem, dabbe og bruge som de er. I tyrkiske butikker...

Blanchér broccoli korrekt
Oktober 2020

Blanchér broccoli korrekt

Hvis du f.eks. Kan lide broccoli Det anbefales at sprænge det kun i 2 til 3 minutter, det vil sige det dyppes i boblende kogende saltet vand. Hældes derefter i en sigte (jeg har en vaskesigt, fordi...

Kog ris med mindre indsats uden kogepose og riskomfur
Oktober 2020

Kog ris med mindre indsats uden kogepose og riskomfur

Gennem mine sushi-eksperimenter har jeg opdaget denne metode og kog nu min ris lige sådan. Han bliver ikke så mudderet, og det er lettere. Denne metode fungerer kun med løs ris, som jeg alligevel...

Kog æg i ovnen
Oktober 2020

Kog æg i ovnen

Æg koges vidunderligt i ovnen, helt uden vand. For nylig havde de slukket for vandet i huset til reparationer, og da jeg havde brug for hårdkogte æg og ikke kunne vente så længe, ​​kogte jeg dem i...

Madlavning kartofler i en komfur
Oktober 2020

Madlavning kartofler i en komfur

I nogen tid er der offentliggjort opskrifter, der kan tilberedes i en komfur. Jeg vil gerne dele et tip om, hvordan kartofler til svabisk kartoffelsalat tilberedes perfekt i en trykkomfur. Vi...

Damp til mikrobølgeovn - kog forsigtigt grøntsager
Oktober 2020

Damp til mikrobølgeovn - kog forsigtigt grøntsager

Med en dampkoger til mikrobølgeovnen kan grønsager hurtigt og forsigtigt tilberedes, især kartoflerne smager meget mere aromatisk. Jeg har en lille damper, diameter 23 cm, det er nok til 2 portioner,...

Asparges fra ovnen - fantastisk
Oktober 2020

Asparges fra ovnen - fantastisk

Det er asparges tid! Vi ser frem til denne vidunderlige og sunde grøntsag. Men at tilberede asparges i vandet er langsomt at blive kedeligt, selvom du skifter sidekøkken igen og igen. For 2 år siden...