Fisk på grillen

Alle Artikler

Grillet laks med mayonnaise med citron, dild & kapers
Oktober 2020

Grillet laks med mayonnaise med citron, dild & kapers

For nylig blev jeg inviteret til en grill, hvor der var grillet laks. Det smagte så godt, at jeg grillede det i dag. Du har brug for få ingredienser, og laksen er selvfølgelig ret dyr. Men det gør du...

Grillet laksesteak på Hokkaido-avokadobed
Oktober 2020

Grillet laksesteak på Hokkaido-avokadobed

Der er stadig græskar, og vejret slår kaprere, når det er iskoldt, og så er det virkelig varmt om dagen. Og så en dag havde vi fanget, og der var grillen igen en mission. Fisk og græskar passer...

Laksefilet med urtet motorhjelm kogt på grillen
Oktober 2020

Laksefilet med urtet motorhjelm kogt på grillen

tidForberedelsestid: 15 min. Tilberedning eller bagetid: 15 min. Samlet klargøringstid: 30 min. Det er godt vejr, hvad kunne være bedre end at sidde udenfor og nyde vejret, sætte grillen i drift og...