Æg, mælk og korn

Alle Artikler

Søde og sure æg
September 2020

Søde og sure æg

tidSamlet klargøringstid: 25 min. Du har (næsten) altid ingredienserne til de søde og sure æg derhjemme, det smager og gør dig fuld. ingredienser ca. 60 g Smørvand, mælk efter følelse (ca. 3/4 - 1...

Apple kiks gryde
September 2020

Apple kiks gryde

For 6 personer / klargøringstid: ca. 1 time / ovnforvarmning 180 ° C ingredienser: 5 æbler / lidt citronsaft / 7 kiks / 250 ml mælk / 2 æg / 50 g sukker / 1 kniv kanel / lidt smør forberedelse: Skræl...

Stegte æg uden at brænde
September 2020

Stegte æg uden at brænde

Så jeg hadede altid den faste skorpe under de stegte æg. I øvrigt er æggene stadig så bløde over, at proteinet stadig er halvt gennemsigtigt (uuuh!). Dette sker kun, hvis du ikke har tid til at stege...

Fantastiske varme. søde æble spurve?
September 2020

Fantastiske varme. søde æble spurve?

tidForberedelsestid: 20 min. Tilberedning eller bagetid: 1 time. Samlet klargøringstid: 1 time og 20 minutter. ingredienser 4 mellemstore æbler 1 uaktuel brødrulle 4 æg 1 knivspids salt 50 g sukker...

Dampede nudler uden gær
September 2020

Dampede nudler uden gær

ingredienser 350 g hvetemel 1 pakke bagepulver 1 tsk salt 25 g (1EL) sukker 1 pakke vaniljesukker 2 æg 200 ml mælk Mælk til stegepande forberedelse Bland mel med bagepulver. Læg mel i en skål. Tilsæt...

dumplings
September 2020

dumplings

tidForberedelsestid: 15 min. Tilberedning eller bagetid: 10 min. Samlet klargøringstid: 25 min. Opskrift på dumplings ingredienser 1 uaktuel brødrulle 5 æg 400 g mel 1/4 l mælk 1 tsk salt ...

Omelet med flødeost og cherrytomater
September 2020

Omelet med flødeost og cherrytomater

tidForberedelsestid: 8 min. Tilberedning eller bagetid: 6 min. Samlet klargøringstid: 13 min. Ingredienser (til en person) 2-3 æg (afhængigt af størrelse) noget mælk 3 til 4 cherrytomater...

Verdens bedste blommeboller
September 2020

Verdens bedste blommeboller

tidForberedelsestid: 15 min. Tilberedning eller bagetid: 10 min. Samlet klargøringstid: 25 min. ingredienser Afhængig af klodsestørrelsen: 8-16 blommer Lav 1 pose med kartoffelkloppet dejen "halv...

Ofenschlupfer - en opskrift fra min bedstemor
September 2020

Ofenschlupfer - en opskrift fra min bedstemor

Ofenschlupfer, som det kaldes på svabisk, kunne på højtysk også kaldes æblecasterole. 6 brødruller eller ristet brød 750 g æbler 150 g sukker 1 tsk kanel 200 g ifølge Hasselnødder eller mandler eller...

æble æbleskiver
September 2020

æble æbleskiver

Lav en lidt tykkere pandekagedej (men stadig flydende at gå fra skeen). Mel, mælk, æg, salt, der vil kan bruge sukker, men behøver ikke at være det. Nu til æblerne er de bedste igen sure æbler, der...