Kost & sund ernæring

Alle Artikler

Ölziehkur beskytter dagligt mod infektioner
Oktober 2020

Ölziehkur beskytter dagligt mod infektioner

Jeg vil gerne fortælle dig noget om kuren mod olieudtrækning, når jeg anvender den. Hver morgen på tom mave, 1 spiseskefuld olie, har jeg taget solsikker i årevis, fordi det er den bedste måde at få...

Noget effektivt mod appelsinskal
Oktober 2020

Noget effektivt mod appelsinskal

Først noget for mig. Jeg er en lille petite slank person, men fra tid til anden havde jeg også disse grimme buler, og jeg fortæller ikke DELLEN Dellchen ... griner, og så tænkte jeg: "Nå ... for...

Mad og drikkevarer, der stimulerer stofskiftet
Oktober 2020

Mad og drikkevarer, der stimulerer stofskiftet

Frem for alt stimulerer varme og sure fødevarer og krydderier stofskiftet, f.eks. Hvidløg, chili, peberrod, peber, ingefær, pepperoni samt citrusfrugter, citronsaft og eddike. Så det er godt at...

Pas på sødestoffer af alle slags
Oktober 2020

Pas på sødestoffer af alle slags

I henhold til de nylige konklusioner fremmer forbruget af sødestof ikke vægttab, fordi blodsukkerniveauet i første gang ikke stiger gennem disse stoffer, dog er bugspytkirtlen en forøget...

Vegetabilske diæt suppe med ernæringstips
Oktober 2020

Vegetabilske diæt suppe med ernæringstips

Smager meget krydret, lækker og er også meget sundt på grund af grøntsagerne. Til cirka 5 l suppe har du brug for: ingredienser 1 tyk løg 2-3 purre, afhængigt af styrken 6 gulerødder 1 stykke selleri...

At miste vægt gjort let
Oktober 2020

At miste vægt gjort let

Der er diæter og utallige tip til, hvordan man med succes taber sig. Men at tabe sig starter først i hovedet. Jeg introducerede følgende for mig: Jeg har en lille notesbog, hvor jeg nedskriver al den...

Ruckzuck diæt uden at tælle kalorier
Oktober 2020

Ruckzuck diæt uden at tælle kalorier

Kære læsere, det er bestemt mange, der ønsker at slippe af med det ene eller det andet kilo, fumle med diæter og irritere efter succes med yo-yo-effekten. Her følger den yo-yo-effektfri diætform....

Gå ned i vægt og har sult under kontrol
Oktober 2020

Gå ned i vægt og har sult under kontrol

Enhver, der var vant til konstant mad, før der skiftede diæt, får først problemer med konstant sult. Og vær venlig ikke forkert: spis, hvis du er sulten - men forstå, at du ikke kan være sulten hele...

Tab i vægt, eller hold vægten lettere
Oktober 2020

Tab i vægt, eller hold vægten lettere

For et par år siden havde jeg cirka 16 pund overvægt ... og kom ind med ren feasting: salt eller sød ... det var sådan det måtte være dengang. Selv tror jeg ikke at faste eller røre ved nogen...

Kolesterolbevidst diæt med Alba-olie
Oktober 2020

Kolesterolbevidst diæt med Alba-olie

Under et besøg hos lægen fandt jeg ud, at mine kolesterolniveauer er for høje, og jeg skulle spise lavt kolesteroltal. Det betyder på almindeligt sprog, især smør og æg fra menuen. Det er svært for...